-0 C
Kuressaare
Laupäev, 27. november 2021

Näitus “Ultramariin” avab uue näitusekoha

Kunstnik Leelo Leesi pani uude ekspositsioonipaika näitusele oma suviste meeleolude mõjul maalitud tööd.
“Minu akvarellidel valitsevad meeleolud on helged ja valged, täis päikesepaistet. Need tööd mõjuvad siinses mahedas miljöös ja valguses hästi. Tundub, et see on kunstinäitusteks ilus koht,” tõdes ta.
Autori sõnul on tegemist peaaegu sama näitusega, mida ta eksponeeris suvel Tallinnas Sammas – galeriis ja hiljem Pärnus.
“Nüüd mõtlesin, et panen selle ka kodulinnas üles. Tegin valikus väikesi täiendusi ja muutsin ka näituse pealkirja. “Ultramariin” on ühest küljest sõnamäng (näitus on üleval restoranis Marine), teisest küljest on lillakassinine ultramariin juba pikki aastaid olnud minu lemmikvärv, mida kasutan pea kõigil oma töödel,” rääkis ta.
Restorani toitlustusjuht Helle Kuris sõnas, et kunstinäitusi ja näitusmüüke kavatsetakse Marines korraldada edaspidigi. “Meil on valgust palju, siin on olemas suured pinnad, samas muudab kunst hubasemaks ka meie sisekujunduse. Kuna tegemist on suure hotelli restoraniga, leiame, et siin kunsti tutvustada on väga tänuväärne ettevõtmine,” leidis ta.
TIIU TALVIST

guest
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
12,899JälgijatMeeldib

Viimased uudised