-1.1 C
Kuressaare
Neljapäev, 2. detsember 2021

Kuressaare jahisadama faarvaater suveks korda

Kuressaare linnapea Jaanus Tamkivi sõnul on suvel sadamakanalit puudulikult süvendanud firmale Matcom maksmata veel 300 000 krooni. Ta märkis, et selle raha eest peaks saama kevadel umbes 1000 kanti pinnast faarvaatrist välja pumbata ja tööd lõpetada. Lisaks tellib Pärnu Sadam Kuressaare lahes vee liikumise uuringud, et selgitada, millised võivad olla hoovuste mõjud faarvaatrile.
Linnapea sõnul on Kuressaare Jahisadamal kohustused üleval, kuid probleeme nendega pole. “Intressimakseid alustatakse, raha selleks on olemas. Kui sadama – ala kinnisvaraprojekt käivitub, alustab firma järgmisel aastal ka laenu tagasimakseid,” märkis Tamkivi.
15. jaanuaril esitavad kinnisvarafirmad oma ettepanekud jahisadama “villade” maa arendamiseks. Eramute kvartali väljaarendamise kõrval on pakutud seal ka pansionaadi – tüüpi puhkemajade rajamist sanatooriumi klientidele.
MM

guest
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
12,899JälgijatMeeldib

Viimased uudised