-0 C
Kuressaare
Laupäev, 27. november 2021

Politseikroonika

PÕGENES AVARIIPAIGALT
14. detsembril kell 17.12 teatati liiklusõnnetusest Kuressaare linnas Pihtla tee ja Kevade tänava ristmikul, kus sõideti maha liiklusmärk ja aed. Politsei palub pealtnägijate abi sündmuskohalt lahkunud auto kindlakstegemiseks. Helistada telefonil 110, teataja anonüümsus garanteeritakse.
NÄPPASID JA TUIGERDASID
Kell 17.50 teatati Pikalt tänavalt, et kaupluses peeti kinni pisivaras. Näppajaks osutus 17 – aastane Maarek K, keda karistati 230 kroonise rahatrahviga. Kell 18.41 tuli teade purjus meesterahvast Torni tänaval. Prefektuuri toimetati Arvo B (54), kes sai 138 krooni trahvi.
ROOLIJOODIK JA MÜRGELDAJAD
Samal õhtul teatati alkoholijoobes autojuhist Randvere külas. 1937. aastal sündinud Kalev S. oli sõitnud oma autoga teelt välja ja püüdis sündmuskohalt lahkuda. Kalev viidi prefektuuri, kus talle tehti protokoll.
Kell 20.27 teatati kodurahu rikkumisest Turu tänavas. Prefektuuri toimetati 1945. a. sündinud Matti O. ja 1949. a. sündinud Valeeri T., keda mõlemat karistati 92 – kroonise rahatrahviga.
Kell 20.54 teatati kodurahu rikkumisest Ranna tänavas. Prefektuuri toimetati kodus märatsenud ja noaga vehkinud Enn V. (sündinud 1957. a.). Juhtumi asjaolusid selgitab konstaabel.
MM

guest
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
12,899JälgijatMeeldib

Viimased uudised