-11 C
Kuressaare
Pühapäev, 5. detsember 2021

Kuressaare meditsiiniõed esialgu Norrasse ei kipu

Kuressaare haigla ülemõde Piret Sarjas märkis, et meie haiglas on küll selliseid töötajaid, kes saaksid kaaluda võimalust siirduda mõneks ajaks välismaale tööle, kuid tema andmetel pole ettevalmistuskursustele seni end kirja pannud ükski haigla õde.
Jaanuaris alustab meditsiinikoolis norra keele, seadusandluse, Norra meditsiinidokumentatsiooni ja – korralduse alast koolitust 60 meditsiiniõde, kes saadetakse suvel pärast kursuste lõppu kolmeks aastaks tööle Norrasse.
Norras teenib meditsiiniõde 40 000 – 60 000 Eesti krooni kuus.
MM

Eelmine artikkelPolitseikroonika
Järgmine artikkelNaiskodukaitse juhid Kuressaares
guest
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
12,899JälgijatMeeldib

Viimased uudised