-2 C
Kuressaare
Pühapäev, 28. november 2021

Kuressaares algas jõuluaeg

Paduvihmasel luutsina – päeval loovutas linnavõimu jõuluvanadele Kuressaare abilinnapea Aarne Mustis.
“Soovin, et jõuluajal oleks inimestel rohkem aega oma perele ja iseendale, mõtisklemaks oma elu ja selle väärtuste üle. Selle tõttu kuulutan Kuressaare linnas tänasest kuni kolmekuningapäevani välja jõulurahu ja annan võimu üle jõuluvanadele – siis on ehk loota ka lund,” lausus Mustis.
“Vaatamata sellele, et lund veel ei ole, jõulud jõuavad meile niikuinii,” lubas jõuluvanade ninamees kuuse alla kogunenud lastele ja nende emadele – isadele. Ette loetud katkendid laste kirjadest kinnitasid, et kõik teele läkitatud kingisoovid on juba jõulukontoritesse jõudnud ning päkapikud on usinasti laste soovide täitmisega ametis.
Jõulumajas – kultuurikeskuses on jõuluaja avaüritused kestnud juba selle nädala algusest saadik. Jõulunädala esimesed päevad kulusid mütsi – salli näituse ülessättimisele ja vaatamisele. Saaremaa Muuseumi, Saaremaa Rahvateatri ja mõnede eraisikute poolt näitusele annetatud kaheksakümmend põnevat mütsi ja kuus salli ärgitasid vaatajaid kindlasti ka enesele huvitavaid peakatteid kavandama, arvas kultuurikeskuse administraator Helle Kesküla.
Täna saavad kultuurikeskuse külalised uudistada Valges saalis üles pandud heade mõtete jõulutuba.
“See on üks koht, kus on valgust ja heledust, kui õues on nii pime, siis võib seal häid mõtteid saada küll,” sõnas Kesküla.
Täna õhtul saavad teatrisõbrad vaadata Rakvere Teatri etendust “Kurva kohviku ballaad” ja reedel ning laupäeval vallutab kultuurikeskuse jõululaat.
“Jõululaadal pakutakse tänavu väga huvitavaid asju, hästi palju müüjaid on lubanud tulla mandrilt. Vaatama tasub tulla juba põnevuse pärast,” soovitas Kesküla.
TIIU TALVIST

guest
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
12,899JälgijatMeeldib

Viimased uudised