-0 C
Kuressaare
Laupäev, 27. november 2021

Äripäev: Vello Kiil tüssas soomlasi

Soome kodanik Matti Westerholm ostis suvel Vello Kiililt Leisi vallas asuva Ranniku kinnistu, makstes selle eest 250 000 krooni. Veidi hiljem ilmnes, et kinnistu tegelik omanik, Karksi – Nuias elav Kalju Mäetamm ei tea müümisest midagi.
Westerholmi sõnul pettis Kiil 300 000 krooni välja ka Soome kodanikelt Nils Stjernvallilt ja Wolter Ramsylt, müües kinnistut, mille omanik ta ei olnudki.
Westerholm, kes on ühtlasi detektiivifirma omanik, ütles, et ta oli Kiilile mõista andnud, kus ta töötab ja et pettuse puhul ootab Kiili karm saatus. Kiil oli pettust põhjendanud sellega, et kuna teda ähvardatakse tappa, siis on vaja raha leida.
Varem on Kiili sulitempude tõttu töölt vallandanud Mait Metsamaa firmast Baltic Tours Saaremaa ja Guido Sammelselg firmast Kramer Kinnisvara.
Eile ütles Matti Westerholm Äripäev Online – ile, et annab Kiili tegevuse politsei uurida.
“Võtsin Saare politseiga ühendust ja nad olid asjast väga huvitatud, annan asja politseisse,” kinnitas Westerholm.
Westerholm ütles, et oli üllatunud, kui sai Kiili firmast Kiiler MG OÜ faksi, milles Kiil teatab, et pakub Haapsalu maaklerfirma AS Kiva maakleri Jaak Kanepi kaudu müüa Saaremaal 5 kinnistut pindalaga üle 30 ha ja hinnaga 8 krooni m2 eest.Vello Kiili mobiiltelefon oli eile õhtul välja lülitatud.
MM/Äripäev

guest
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
12,899JälgijatMeeldib

Viimased uudised