-12 C
Kuressaare
Laupäev, 4. detsember 2021

Eve Viidalepa Hiiumaa-akvarellid linnuses

Kunstniku sõnutsi on ta Saaremaale toodud näitusele üles pannud viimase kolme aasta jooksul valminud akvarellid, mis kõik maalitud Hiiumaa – teemadel.
“Nendel piltidel on meri ja meeleolud, mida ma iga päev mere äärde minnes tunnen. Mul ei ole mingeid erilisi taotlusi – nii lihtsalt ja loomulikult, kui ma ise elan, olen teinud ka oma pildid,” rääkis Eve Viidalepp.
“Põhilised inspireerijad on mulle Kassari ja Sõru, ikka rohkem Lõuna – Hiiumaa. Mulle meeldib see nostalgiline ja soe lõunapool, Põhja – Hiiumaa on minu jaoks külm ja suure lainega, sealt ma hoian eemale,” avaldas kunstnik, kes senise suvehiidlase staatuse peagi Hiiumaa püsielaniku oma vastu vahetada kavatseb.
Kuressaarde näitust tooma tulles esimest korda Saaremaale sattunud Viidalepp kuulub Saaremaa Kunstnike Liitu, olles selle ühenduse ainus hiidlasest – tallinlasest liige.
TIIU TALVIST

guest
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
12,899JälgijatMeeldib

Viimased uudised