12 C
Kuressaare
Laupäev, 28. mai 2022

Alar Sink Viljandi õllepeo maskotiks

Suurt kasvu Kuressaare mehest Alar Singist saab Viljandis sel reedel ja laupäeval toimuva õllefestivali “Suur kann” maskott. “Ma ei kõhelnud hetkegi, sest varem pole niisuguseid ettepanekuid tehtud,” ütles Alar Sink (44). Esiti plaanisid õllepeo korraldajad maskotiks kutsuda laulja Mait Tringi, kuid kuna pool Singi suguvõsa elab Viljandis, sobis ta korraldajate plaanidega paremini.
Festivali rongkäigus, mis hakkab veerema 9. juunil kell 13 Ugala teatri juurest, istub Sink 1000-liitrises õllevaadis ning juhatab veoauto kastist peo avaüritust. Karavani teekond lõpeb festivalipaigas, Viljandi kaubamaja hoovis.
Sink ööbib hotelli Centrum 2×2,4 m suuruses voodis. Centrumi ühe omaniku Tauno Tuula sõnul on see ka voodi katsetamine. “Kui ase 220 kilo kaaluvale mehele vastu ei pea, siis remondime selle oma kulu ja kirjadega,” lausus Tuula. Ta lisas, et säärast mehemürakat pole Centrumi hotellis varem käinud.
Sink pole enda sõnul sugugi nii suur kesvamärjukese pruukija, kui välimuse järgi arvata võiks. “Kehakaalu tõttu ma õlut ja alkoholi eriti ei tarvita, vahetevahel mekin kannukese,” selgitas hiiglane.
Tasuks õllefestivalil maskotiks olemise eest saab Alar Sink korraldajatelt ülikonna, mille valmistab rätsep Urmas Pikhof. Meistri sõnul tuleb ülikond poolvillasest riidest, klassikalise lõike, ühe rea ja kolme nööbiga.

Eelmine artikkelLühidalt
Järgmine artikkelTornimäe minimiss ja -mister valitud
guest
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
12,899JälgijatMeeldib

Viimased uudised