12 C
Kuressaare
Laupäev, 28. mai 2022

Muinsuskaitsjate aastakoosolek

Saaremaa Muinsuskaitse Seltsi aastakoosolek tunnistas seltsi läinud aasta tegevuse rahuldavaks. Möödunud aasta seltsile eriti tegevusrohke ei olnud. Üheskoos käidi Pöide kiriku altarit sisse pühitsemas ja korraldati kohtumisõhtu Soome aatekaaslaste delegatsiooniga. Teistkordselt viidi tänavu läbi laste joonistusvõistlus “Minu kodusaare lugu”, mida kavatsetakse eksponeerida ka Helsingis ja Stockholmis Eesti Majas.
Sõnavõtjad tegid ettepaneku hakata ka Saaremaal välja andma “Karuteene medalit”, teha mõni ettekandekoosolek koos huvitavate külalistega, korraldada ajaloopäev, teha ekskursioon Oskar Kallase jälgedel, kohtuda teiste seltsidega jne.
Seltsi uude juhatusse valiti Ellen Õnnis, Arvi Truu, Heino Küla, Maidu Varik ja Tõnu Anger ning esimeheks valiti tagasi Raul Salumäe, asetäitjaks Heino Küla.TÕNU ANGER

guest
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
12,899JälgijatMeeldib

Viimased uudised