12 C
Kuressaare
Laupäev, 28. mai 2022

Lühidalt

16.-18. juunini peavad Eesti matkaklubid Tagamõisa militaarmaal Eesti matkajate juubelikokkutuleku. 25. matkajate kokkutulekule on oodata üle kümne matkaklubi enam kui paarisaja matkajaga, ütles Külli Turja üritust korraldavast Saaremaa Matkaklubist. Kokkutulekul võisteldakse jalgrattasõidus, orienteerumises, veerallis ja lihvitakse jalgsimatkatehnikat. Saaremaa Matkaklubi ootab kõiki huvilisi registreeruma juba enne 5. juunit, sest sinnamaani on osavõtumaks soodsam.
FC Kuressaare kaitsja laenati Soome klubisse
FC Kuressaare jalgpallur Meelis Lindmaa siirdus laenulepingu alusel mängima Soome II divisjoni klubisse Salon Pallo. Kokkuleppe kohaselt võib SalPa katkestada lepingu Lindmaaga esimese kahe mängu järel, s.o esmaspäeval, 29. mail. Esimese mängu mängis Lindmaa uue klubi eest kolmapäeval, 24. mail, mil võõrsil võideti liiga liidrit TPK-d 4:2. SalPa asub turniiritabelis hetkel teisel kohal.
FC Kuressaare sai suureskoorilise kaotuse
Eesti jalgpallimeistrivõistluste meistriliiga üheksandas voorus kaotas FC Kuressaare Narva sealsele Transile 0:4 (0:1). Transi väravad lõid 29., 49., 75. minutil Maksim Gruznov ja 78. minutil Aleksandr Tarassenkov. Teiste kohtumiste tulemused: Maardu Levadia – Kohtla-Järve Lootus 3:0, TVMK – FC Valga 2:0, FC Flora – Viljandi Tulevik 0:0. FC Kuressaare jätkab 4 punktiga seitsmendal kohal.

guest
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
12,899JälgijatMeeldib

Viimased uudised