12 C
Kuressaare
Laupäev, 28. mai 2022

FC Kuressaare lennutab Küprosele

Lisaks põnevatele mängudele peaks saarlasi staadionile meelitama priske hooajaauhind, milleks on üheinimesereis Eesti koondisega 28. märtsil peetavale MM valikmängule Küprosel. Loosimisel osalevad kõik piletiostjad, kes iga kohtumise lõppedes panevad oma kontaktandmetega pileti spetsiaalsesse loosikasti. “Soovime fännidele anda erilise stiimuli, et nad käiksid igal oma meeskonna kodumängul,” selgitas FC Flora president Aivar Pohlak. “Püüame ka igal mängul pealtvaatajaid mõne auhinnaga rõõmustada,” lisas klubi president Priit Penu.
Kui eelmisel aastal tegutsesid FC Kuressaarele kaasaelajad omast entusiasmist, siis nüüd alustas klubi fännide registreerimist, et käivitada ametlik fännklubi. Penu sõnul saavad esimesed 16 jalgpallisõpra peagi pildiga liikmekaardi. “Püüame organiseeritud tegevuse abil suurendada fännidele pakutavate soodustuste taset,” märkis ta. “Näiteks saavad fännid soodsamalt igale kodumängule. Sõlmitud on ka kokkulepped FC Flora, Viljandi Tuleviku ja FC Valgaga, mille kohaselt pääsevad meie fännid nende meeskondade mängudele samuti soodsamalt.

guest
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
12,899JälgijatMeeldib

Viimased uudised