10.8 C
Kuressaare
Laupäev, 28. mai 2022

Politseikroonika

Esmaspäeval kell 15.46 helistati politseisse Orissaare kaubanduskeskusest, mille lillepoes tüütas inimesi purjus naisterahvas. Konstaabel tuvastas, et tüütu naine oli Muhu valla elanik Anne (sünd 1966), kellele määrati 230-kroonine trahv.
Korterist leiti mehe laip
Teisipäeval leiti Orissaare alevis ühest korterist meesterahva surnukeha. 1945. a sündinud kohaliku elaniku laibal vägivalla tunnused puudusid.
Kaarma kaupluse juures asuvast bussipeatusest viidi teisipäeval kainenema kohalik elanik Kusti (sünd 1980), kes oli purjuspäi maapinnale puhkama heitnud. Noormees peab trahviks maksma 460 krooni.
Mees lõhkus poe akna
Teisipäeva õhtul teatas turvafirma ESS töötaja politseile, et pidas kinni Kuressaares Uus 20 asuva kaupluse Madli akna lõhkunud mehe. Politsei viis kainerisse 1955. aastal sündinud kindla elukohata Arvedi. Kaupluse omanik kriminaalasja algatamist ei soovinud.
Mopeedilt varastati juppe
Eile hommikul kell 8.38 sai politsei teate selle kohta, et Kuressaares Kalevi tänaval on avaldaja garaazhist välja aetud mootorratas ja selle küljest detaile varastatud. Lukustamata garaazhist oli varas välja veeretanud mopeedi Delta, millelt näpatud süütepooli, karburaatori ja tagatule otsimisega asus tegelema politsei.

guest
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
12,899JälgijatMeeldib

Viimased uudised