19.5 C
Kuressaare
Teisipäev, 9. august 2022

Linn otsib kokkulepet raskejõustiklastega

Kuressaare linnapea Jaanus Tamkivi nõustus Saaremaa Raskejõustiku Klubi juhtide ettepanekuga tellida Rohu tänava spordihoonesse tõstjatele ja maadlejatele planeeritavate ruumide projekt, et anda raskejõustiklastele võimalus tutvuda pakutavate tingimustega.
Saaremaa Raskejõustiku Klubi esimees Tiit Villig ütles, et linnavalitsuse plaanide vastu raskejõustikumaja müüa ei ole mõtet hakata protestima enne, kui ei tea täpselt, milline on situatsioon. “Me ei ole veel näinud, missugustes ruumides saaksime edaspidi treenida ja mis nende kohendamine võiks maksma minna,” märkis Villig. Teise küsimusena tõstis Villig praeguse hoone edasise saatuse. Tema sõnul peaks maja müügi korral olema selge, missugused on võimalikud piirangud ostja jaoks. “Linna positsioonid peaksid olema selged,” toonitas Villig, lisades, et tuleks leida selline hind, millega maja tasuks müüa. “Siis oskaks ka meie seisukoha võtta, sest mitmete analüüside tulemusena on tekkinud mõtteid, et võib-olla suudab klubi ise hoonet majandada.”
Linnapea Jaanus Tamkivi möönis, et kuigi täna raskejõustikumajaga veel midagi katastroofilist ei ole, on küsimus tulevikus. “Võib arvata, et linn sellesse hoonesse enam investeeringuid teha ei tahaks, sest tulevikuväljavaadet silmas pidades on selle tehniline seisukord võrdlemisi kehv,” selgitas Tamkivi, kelle sõnul on linnavalitsuse eesmärk viia sporditegemine ühte kohta kokku. “Et oleks ökonoomsem ja võib-olla ka kvaliteetsem.”
Tamkivi toonitas, et kui hoone müügiks läheb, seatakse kindlasti tingimus, et maja tuleb vabastada alles pärast seda, kui raskejõustikuklubil on uued ruumid olemas. ALVER KIVI

guest
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
12,899JälgijatMeeldib

Viimased uudised