19.5 C
Kuressaare
Teisipäev, 9. august 2022

Kõiki bussipileteid eelmüügist ei saa

AS Kuressaare Autobussijaam juhataja Asta Leppik ütles Meie Maale, et Tallinna Autobussijaamas valitseva totaalse segaduse tõttu ei saa tõepoolest kõigile bussidele enam pileteid eelmüügist osta. Sarbusi ja Sareta reisidele müüakse Leppiku sõnul pileteid ette, Neomobile reisidele aga ei müüda.
Kuressaare bussijaamas broneeritakse pileteid endiselt, välja arvatud kord päevas toimuvale Eesti Bussi reisile, sest seda ei tea keegi ette, kas reis üldse toimub, ütles Leppik. “Kui buss on Tallinnast hommikul kell 9.30 välja sõitnud, siis läheb ta kell 15.15 tagasi ka,” lisas ta.
Samas on Leppiku sõnul pileteid kindlasti nii palju, et neid broneerida pole mõtet. Tihti juhtub tema andmetel ka seda, et broneeritud piletid jäävad välja ostmata.
“Aga ikka broneerime, kui tahetakse. Maalt helistavad inimesed kogu aeg,” sõnas Leppik.SVEA AAVIK

guest
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
12,899JälgijatMeeldib

Viimased uudised