13 C
Kuressaare
Laupäev, 21. mai 2022

Saarlane Villu Sepp tuli seitsmevõistluses Eesti meistriks

Kõrgushüppes kahel korral matile maandudes põlve vigastanud värske Eesti meister, Mereakadeemias tüürimeheks õppiv 20aastane Villu Sepp ütles Meie Maale, et tal oli teise võistluspäeva ees tõsine hirm. “Kui hommikul tõusin, oli päris valus käia,” tunnistas atleet, kelle sõnul õnnestus võistlus pärast väikest ravi ja jala kinniteipimist siiski ilusasti lõpetada. “Kuigi jalg tegi kergelt valu terve teise päeva, võistlemist see oluliselt ei seganud.”
Treener Andres Laide sõnul oli noormees pärast vigastust üsna kohkunud olemisega, sest võistluse jätkamine oli küsimärgi all. “Aga kui Villu soenduse ära tegi ja arstid põlve korralikult kinni olid teipinud, sai edasi võistelda,” märkis ta.
Sepa sõnul tuli tõsiselt pingutada ka viimasel alal, 1000 m jooksus, peakonkurent Sven Simuste rünnaku tõrjumiseks. “Polnud seal nalja midagi,” märkis sportlane.
Nii treener Andres Laide kui Villu Sepp ei varjanud, et Erki Noole, Indrek Kaseoru ja Aivo Normaku eemalejäämisel mindi võitma meistritiitlit. “Vorm oli suhteliselt hea ja ka tulemused näitasid seda,” lausus Sepp, kelle sõnul oleks võinud kaugushüppe õnnestumisel loota isegi kõrgemat punktisummat. “Läksin natuke alt, sest ei saanud hoojooksu korralikult klappima,” kurtis spordimees. “Kolmandal katsel, kui kõik oli korras, astusin kahjuks üle.”
Sepp möönis, et paremad tulemused oleks võinud saada ka kuulitõukes ja teivashüppes. Rahul on ta isiklike rekorditega 60 m ja 1000 m jooksus. “Eriti 60 m jooksuga,” toonitas ta.
5321 (7,01, 6.82, 11.64, 1.98, 8,25, 4.25, 2.57,06) punkti kogunud Villu Sepale järgnesid Sven Simuste 5295, Marti Sooäär 5194 ja Madis Kallas 5155 punktiga.
ALVER KIVI

guest
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
12,899JälgijatMeeldib

Viimased uudised