1.7 C
Kuressaare
Pühapäev, 23. jaanuar 2022

Rike hüdraulikas viis Regula liinilt

AS-i Saaremaa Laevakompanii pressiesindaja Anne Saare sõnul võeti parvlaeva Regula liinilt kella 17 maha, sest praami vöörivisiiri hüdrauliksaüsteemis tekkis rike.
Kell 16 sõitis Regula Virtsu sadamast küll välja, kuid lahtise visiiriga. Kalda läheduses pidas kapten aluse kinni, et visiiri sulgeda, kuid see ei õnnestunud ikkagi. Pärast tunniajalist üritamist sõitis Regula Virtsusse tagasi.
Kuna pärast seda jäi Virtsu-Kuivastu liinile vaid parvlaev Harilaid, mis on Regulast poole väiksem, tekkis Virtsu sadama kassapidaja sõnul sadamasse autodest saba ning pahased kliendid ei jätnud oma pahameelt enda teada. “Väga hull olukord ei ole, kuid ega keegi taha ju oodata,” ütles kassapidaja. “Ei tea, millal olukord normaaliseerub, sest laev ei ole kassaga ühendust võtnud.”
Ehkki esialgu lubati Regula kella 19 liinile tagasi tuua ja reisid kasvõi lahtise rambiga ära teha, kinnitas Regula kapten eile õhtul Meie Maale, et parvlaev jääb vähemalt tänaseni Virtsusse seisma. “Ootame remondimehed ära, enne ei liigu,” ütles kapten. “Millal rike kõrvaldatud saab, ei oska öelda, sest enne tuleb rike üles leida.”
Laevakompanii pressiesindaja kinnitusel on nad valmis hädavajadusel Rohuküla-Heltermaa liinilt ühe parvlaeva Muhu ja mandri vahelisele liinile juurde tooma.
Andres Sepp

guest
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
12,899JälgijatMeeldib

Viimased uudised