1.7 C
Kuressaare
Pühapäev, 23. jaanuar 2022

Koolidirektoreid kutsuti looma oma kooli sümboolikat

Kuressaare linnavolikogu liige Toivo Alt pakkus maakonna koolidirektorite eilsel nõupidamisel seoses jalgpalli arendamisega välja kooli sümboolika idee – igale koolile omaste värvidega logo aitaks oma kooli tunnet paremini esile kutsuda ja sööbiks võõrastelegi mällu. “Et iga kool mõtleks välja oma sümboolika, mille all ta hakkaks esinema ja kasutaks seda oma võistkondade särkidel. Praegu on selles osas ainult linna gümnaasiumid natuke liikunud, neil on vormimütsid. Aga midagi muud pole,” ütles Meie Maale maavalitsuse haridusosakonna juhataja Raivo Peeters.
Nõupidamisel andis maavalitsuse majandusosakonna juhataja Hans Teiv ülevaate maakonna suurematest tuleviku- ja juba käivitunud projektidest. Räägiti Euroopa Liidu programmidest, millest oleks koolidel võimalik raha taotleda. Peetersi sõnul osalevad juba praegu üsna mitmed koolid mitmesugustes programmides, kuid seda tegevust võiks hoogustada. AS Arco tutvustas direktoritele oma uuemat toodangut – koolimööblit, jõusaalide ning garderoobide sisustust ja turvatrelle.
SVEA AAVIK

guest
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
12,899JälgijatMeeldib

Viimased uudised