1.7 C
Kuressaare
Pühapäev, 23. jaanuar 2022

Vendi Voitkasid ähvardab pikk vangistus

Voitkade kriminaalasja uurija Ain Balderi sõnul võib seaduse järgi vennastele määrata ka pikema vangistuse, kuid ilmselt ei taotle prokurör neile 15 aastast pikemat vangistust.
Politsei süüdistab Ülo (31) ja Aivar (32) Voitkat grupiviisilises korduvas salajases varguses, grupiviisilises vähemalt teistkordses relvastatud röövimises, politseinikult teenistusrelva röövis, ametiisiku ähvardamises ja ebaseaduslikult vabaduse võtmises. Voitkadele esitatud süüdistustest on tõsiseim politseinikult teenistusrelva röövimine, mille eest on maksimaalse karistusena ette nähtud 15-aastane vangistus.
Aivar Voitka tunnistab oma süüd osaliselt, kuid Ülo Voitka ennast süüdi ei tunnista.
Keskkriminaalpolitsei võttis 14 aastat politsei poolt tagaotsitavad vennad Voitkad kinni teisipäeval Viljandimaal Viiratsi lähedalt talumajast. Vennad Voitkad andsid ennast ise politsei kätte pärast seda, kui politsei oli rohkem kui viis tundi nende peidukohta piiranud.
& BNS

Eelmine artikkelTeatrikuu algab teatrikonverentsiga
Järgmine artikkelPolitseikroonika
guest
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
12,899JälgijatMeeldib

Viimased uudised