1.7 C
Kuressaare
Esmaspäev, 24. jaanuar 2022

Politseikroonika

Kaarma vallas sai laupäeval surma traktori ja haagise vahele jäänud mees. Õnnetusest teavitati politseid pühapäeva hommikul kell 7.15. Õnnetus juhtus Muratsi sadama kandis, kus ratastraktor hakkas iseenesest liikuma ning selle taga haagise juures töötanud 36-aastane Jüri jäi traktori MTZ-80 ja haagise vahele. Jüri hukkus saadud vigastustesse sündmuskohal.
Neljapäeval kell 00.35 teatati politseile, et Kuressaares Rootsi 12 koridoris lärmab purjus mees ja häirib elanike kodurahu. Selgus, et Jaan (sünd 1941) ei saanud oma korterisse sisse, sest tal ei olnud võtit.
Reedel sai politsei Torgu põhikoolist teate, et ühiselamus lärmavad kolm purjus noormeest, kes segavad õpilaste rahu. Konstaabli saabudes olid noormehed lahkunud.
Reede hommikul teatati politseile, et Kuressaare jahisadamast on varastatud prügikonteiner. Avaldust varguse kohta ei ole veel politseile laekunud. Samal päeval teatati sissemurdmisest Kuressaares Veski 9 asuvasse kauplusesse Harakapesa. Kahjusumma on täpsustamisel.
Perepoeg märatses
Reedel kell 16.55 kutsuti politsei ühte Salme valla majja, kus avaldaja purjus poeg Kaido (23) märatses. Konstaabli kohale jõudes oli perepoeg magama jäänud.
Reedel kell 17 kutsus häirekeskuse dispet

guest
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
12,899JälgijatMeeldib

Viimased uudised