1.7 C
Kuressaare
Pühapäev, 23. jaanuar 2022

Lühidalt

Saaremaa roogu seni põhiliselt Skandinaaviasse eksportinud firma Tansar saatis kolmapäeval katusetäie pilliroogu teele Ühendriikidesse. Virginia osariiki Norfolki suundunud konteineritäis roogu korjati kokku Orissaare kandis. AS-i Tansar EF juhataja Andres Madalik ütles, et esimese koormaga läks USA-sse 2300 kahlu, tuleval nädalal saadetakse aga suurem kogus teele Bostoni suunas. Mullu eksportis ettevõte välismaale roogu 200 000 kahlu, ka tänavu plaanib Madalik katusekattematerjali samas mahus Eestist välja müüa. Seni on Tansar roogu müünud enamasti Taani katusevalmistajatele. “Koristamine on raske olnud, veeseis käib kogu aeg üles-alla. Kuid roog on võrreldes varasemate aastatega kõige parem,” selgitas Madalik.
Kaali kraater turismimagnetiks
Muinsuskaitseinspektsioon loodab jätkata Euroopa Liidu abiga Kaali meteoriidikraatri rahvusvahelist reklaamimist, millega tehti algust eelmisel aastal. Lisaks Kaalile oli projekti kaasatud Rebala kaitseala. Projekti raames üllitati bro

Eelmine artikkelPolitseikroonika
Järgmine artikkelLiigpäeval sündis üks laps
guest
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
12,899JälgijatMeeldib

Viimased uudised